Open bedrijvendag 2022

Op vrijdag 7 oktober 2022 was het zo ver; de open bedrijvendag georganiseerd door de VEBAN. Een jaarlijks evenement waarbij bedrijven in Amsterdam hun deuren openen voor iedereen die op zoek is naar werk, een carrière switch willen maken of gewoon geïnteresseerd zijn. Iedereen is welkom tijdens de open bedrijvendag. Bezoekers kregen de kans om zelf een route samen te stellen en zo in contact  te komen met de organisaties waar zij zelf interesse in hadden.

Ook wij opende vroeg onze deuren om de bezoekers te verwelkomen. Wij gingen vroeg aan de slag om het kantoor zowel van binnen als buiten mooi aan te kleden voor onze bezoekers. Iedereen kreeg een andere taak; zo mochten twee medewerkers de bezoekers buiten verwekomen en inschrijven. Binnen stonden er weer twee medewerkers paraat om de bezoekers eventueel te helpen met het updaten van hun CV. De inloop begon om 10.00 en het evenement eindigde om 15.00 uur.

We hebben enkele bezoekers mogen ontvangen die geïnteresseerd waren in ondersteuning richting werk. Met veel plezier hebben wij hen bij ons mogen inschrijven. Ook mochten onze collega’s binnen helpen met het vertalen van een CV en het updaten hiervan.

De sfeer zat er in ieder geval in deze dag; leuke muziek, nieuwe kandidaten en weer een nieuwe ervaring rijker.

 

Wij hebben veel van deze mooie dag genoten!

 

– Oumaima & Nesrine

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment