Aftrap Van onze MDT Zang, Dans en FashionFix 2024

 

De eerste les van ons MDT Dansprogramma was een sprankelend succes, waarbij we alle deelnemers mochten verwelkomen voor een buitengewoon gezellige dag vol ritme en verbondenheid.

Vanaf het moment dat de deelnemers binnenstroomden, was de sfeer doordrongen van opwinding en verwachting. Lerares Yvonne en project ondersteuner Tino Rantwijk stonden klaar om een ieder met open armen te ontvangen, hun passie voor dans was voelbaar in elke beweging, en hun warme glimlach bracht een sfeer van welkom en positiviteit met zich mee.

Terwijl de muziek door de luidsprekers schalde, begonnen we aan een reis door dansstijl bachata. Van swingende beats tot zachte melodieën, elk nummer bracht een nieuwe uitdaging en een kans om te groeien als dansers en als individuen. Onder leiding van Lerares Yvonne en Tariq van dansschool U can Dance leerden ze niet alleen de technische aspecten van dans, maar ook de emotionele expressie en het gevoel van gemeenschap dat ontstaat wanneer ze samen bewegen.

Naast het leren van ee nieuwe choreografie, was de eerste le s van MDT Dans ook een gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en bestaande banden te versterken. De dansvloer werd een plek van samenhorigheid, waarin we onze passie deelden met de deelnemers om elkaar aanmoedigden om het beste van onszelf te geven. Tussen de dansrondes door was er tijd voor gelach, gesprekken en het delen van onze ervaringen, waardoor de banden tussen de deelnemers alleen maar sterker werden.

 

 

Ook bij het zingen voeldde we meteen de positieve energie die door de ruimte stroomde. De deelnemers hun glimlachen waren aanstekelijk en hun enthousiasme was voelbaar. Het was duidelijk dat ze er allemaal klaar waren om hun vocale avontuur te beginnen.

 

Met een mix van bekende en nieuwe gezichten vormden we een hechte groep, vastbesloten om onze stemmen te laten horen. Onder begeleiding van leraar Merijn gingen ze aan de slag, elke noot met zorg en toewijding benaderend. Het was prachtig om te zien hoe alle deelnemers samenwerkten, elkaar aanmoedigden en elkaar inspireerden om het beste uit jezelf te halen.

 

Voor onze Fashion opening was de style niet te ontbreken. Het was inspirerend om te zien hoe mensen elkaar aanmoedigden en ondersteunden binnen deze levendige gemeenschap.

De dag werd afgesloten met een bruisende sfeer van vreugde en voldoening. Terwijl gasten elkaar begroetten en complimenten uitwisselden over de toffe ideen , van een ieder was er een gevoel van gedeelde vreugde over het succes van de opening en de veelbelovende toekomst die voor ons ligt.

Ik wil mijn oprechte dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze opening, van mijn team en medewerkers. Jullie hebben deze dag tot een onvergetelijke ervaring gemaakt die ik voor altijd zal koesteren.

 

Nogmaals, dank aan iedereen die deze droom mogelijk heeft gemaakt. Laten we samen verder gaan op deze reis van creativiteit, passie en stijl.