Geef werkzoekenden de kans om te groeien en groei zelf mee!

Wij zetten ons in voor #gelijkekansen. Doet u mee?

1

Wij zorgen voor betrokken medewerkers

Elke dag hebben onze werkwijzers en recruiters contact met werkzoekenden die graag aan de slag willen. Wij ondersteunen hen op actieve wijze om een baan te vinden op basis van hun opleiding en werkervaring. Wij brengen u graag in contact met passende kandidaten voor uw organisatie.

2

Samen geven wij invulling aan uw SROI programma

In samenwerking met uw organisatie bieden wij werkzoekenden een betaald leer- werktraject aan waarbij zij vaardigheden zullen opdoen van een Werkwijzer/Recruiter. Als doelstelling krijgen zij de taak om andere werkzoekenden voor uw organisatie te werven. Een win op win op win situatie voor iedereen.

3

Wij dragen bij aan de tevredenheid van klanten

Steeds meer consumenten vinden dat bedrijven hun maatschap-pelijke verantwoordelijkheid moeten nemen. Het is daarom van belang om de buitenwereld in te lichten over MVO-initiatieven. Wij ondersteunen u niet alleen in het behalen van uw diversiteitsdoelstellingen maar ook in het behalen van hoge betrokkenheid van medewerkers voor uw organisatie middels trainingen.

4

Wij maken werkzoekenden enthousiast voor uw sector

Steeds meer sectoren ervaren omzet verlies door gebrek aan gekwalificeerd personeel. Stichting Werkwijzer naar Werk maakt werkzoekenden enthousiast voor sectoren waar de nood het hoogst is. Door samen met werkgevers BBL-trajecten op te zetten bouwen we aan een gekwalificeerde generatie professionals.

Onze
kernwaarden

Inclusiviteit

Wij ondersteunen iedereen om een baan te vinden. Elke bewoner is welkom zich aan te melden ongeacht opleiding, werkervaring, afkomst, geloofsovertuiging en leeftijd.

Resultaatgericht

Wij gaan voor resultaat! Wij stellen hen persoonlijk voor aan werkgevers en op vacatures die bij hen passen. Bovendien geven wij hen sollicitatietips op maat zodat zij het verschil maken!

Vernieuwend

Scherpe focus op wat de kracht is van de werkzoekende. Daarnaast leiden wij werkzoekenden op tot Werkwijzers met als doel om andere werkzoekenden in soortgelijke situaties te bereiken en ondersteunen naar werk.

Op maat

Wij geloven dat iedereen uniek is! Een oplossing voor een uitdaging bij een werkgever. Kandidaten worden individueel begeleid en het uitgangspunt is een nieuwe baan! Waar anderen stoppen gaan wij verder.

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Druk op Esc om deze venster te sluiten.