Steun ons om lokale Werkwijzers in te zetten en groei zelf mee

U levert een maatschappelijke bijdrage, u bespaart wervingskosten en  investeert in een toekomstige recruiter voor uw organisatie. Word nu lid. Maak snel een gratis bedrijfsprofiel aan.

Op basis van
co-placement

Er zijn veel young professionals die opzoek zijn naar een kans om als recruiter of HR medewerker aan de slag te gaan. Ze zijn gemotiveerd en willen van betekenis zijn voor de maatschappij. Helaas hebben ook zij te maken met doorlopende vastelasten. Co-placement is voor hen de oplossing.

Bij co-placement sponsort u alleen- of met meerdere bedrijven een contract aan een young professional van minimaal 12 uren per week en voor de duur van 6 maanden. Wij nemen de young professional in dienst en zorgen voor verdere talent ontwikkeling tot Werkwijzer/recruiter met als doel om iets terug te doen voor de maatschappij en om lokaal personeel voor uw organisatie te werven. U levert een maatschappelijke bijdrage en bespaart op uw wervingskosten.

De voordelen

Op basis van
werving & selectie

Heeft u een specifieke vacature waar u kandidaten voor zoekt? Onze Werkwijzers kennen vast de juiste kandidaat.

Bij werving & selectie gaan wij op basis van uw vacatureomschrijving opzoek naar de juiste kandidaat. Wij werken hiervoor met alle Werkwijzers samen om zo toegang te krijgen tot een groot bestand van lokale werkzoekenden. De juiste kandidaat is zo gevonden!

De voordelen

Op basis van
reintegratie

Heeft u op dit moment medewerkers die in een re-integratie eerste- of tweede spoort zitten? Maak hen waardevol voor uw organisatie door hen tijdelijk in te zetten om personeel voor de organisatie te werven. 

Onze Werkwijzers organiseren regelmatig banenmarkten en mini speedmeets om werkzoekenden in contact te brengen met werkgevers. Een leuke manier voor afleiding en toch van grote waarde zijn. Uw medewerker kan hierbij aansluiten met als doel om in contact te komen met werkzoekenden die bij uw organisatie passen.

De voordelen

Waar wij ons voor inzetten #gelijkekansen

1

Wij zorgen voor betrokken medewerkers

Elke dag hebben onze werkwijzers en recruiters contact met werkzoekenden die graag aan de slag willen. Wij ondersteunen hen op actieve wijze om een baan te vinden op basis van hun opleiding en werkervaring. Wij brengen u graag in contact met passende kandidaten voor uw organisatie.

2

Samen geven wij invulling aan uw SROI programma

In samenwerking met uw organisatie bieden wij werkzoekenden een betaald leer- werktraject aan waarbij zij vaardigheden zullen opdoen van een Werkwijzer/Recruiter. Als doelstelling krijgen zij de taak om andere werkzoekenden voor uw organisatie te werven. Een win op win op win situatie voor iedereen.

3

Wij dragen bij aan de tevredenheid van klanten

Steeds meer consumenten vinden dat bedrijven hun maatschap-pelijke verantwoordelijkheid moeten nemen. Het is daarom van belang om de buitenwereld in te lichten over MVO-initiatieven. Wij ondersteunen u niet alleen in het behalen van uw diversiteitsdoelstellingen maar ook in het behalen van hoge betrokkenheid van medewerkers voor uw organisatie middels trainingen.

4

Wij maken werkzoekenden enthousiast voor uw sector

Steeds meer sectoren ervaren omzet verlies door gebrek aan gekwalificeerd personeel. Stichting Werkwijzer naar Werk maakt werkzoekenden enthousiast voor sectoren waar de nood het hoogst is. Door samen met werkgevers BBL-trajecten op te zetten bouwen we aan een gekwalificeerde generatie professionals.