Opening MDT zang, dans & fashion 2024

Wat zou jij doen als jij een podium voor je had, waar jij de show mag geven met jou eigen talenten. In jou eigen outfit dat jij hebt gemaakt; met een liedje dat jij zelf geschreven hebt of dansend aan een choreografie dat jij hebt gemaakt.

Afgelopen Zondag 24 maart 2024. Hebben wij van Stichting Werkwijzer naar Werk in het kader van MDT deze deuren open gesteld voor de jongeren uit Almere. Dit op gebieden van Zang, Dans en Mode. Wij zijn er erg blij mee dat 42 jongeren bij elkaar zijn gekomen om hun talenten te ontwikkelen en aan de gemeenschap te laten zien.

Onze Partner U Can Dance; heeft een mooie dans van Bachata mogen demonstreren aan de jongeren wat hun lessen zullen inhouden. Met schittering in de ogen gluurde een ieder ernaar uit en vroeg zich af wanneer hun konden dansen. De sfeer is ten alle tijden hoog gebleven en een drankje tussendoor kon niet ontbreken er was ten alle tijden de ruimte om vragen te stellen en daar heeft een ieder dan ook mooi gebruik van gemaakt.

Tussen Zang en dans was ook aanwezig met inlichting op hun zang en fashion klassen. Door de enthousiaste deelname hebben wij de jeugd ontzettend veel ruimte gegeven om hun ideeën uit te buiten en de motivatie gegeven om hun oude kleding om te toveren naar iets nieuws.

Het was een geslaagde opening, waar wij van Stichting Werkwijzer naar Werk de reis met de deelnemers met blijdschap aangaan. Wij hopen in de komende weken met de deelnemers nog veel meer excursies te beleven en relaties te vormen die ze nog niet weten te vormen. Wij hopen dat er meer fijne samenwerkingen kunnen komen als met U Can Dance en Tussen Zang en Dans.