Verwenmoment in samenwerking met Corina Koekenbier – Muller Algemeen Manager van Dress For Success.

Ontzettend trots op Priscilla Owusu Sleutelfiguur van Zuidoost Werkt. Priscilla heeft gisteren een Verwenmoment georganiseerd in samenwerking met Corina Koekenbier – Muller Algemeen Manager van Dress For Success.

Priscilla Owusu en Santino Wijnaldum hebben de afgelopen maanden 32 kandidaten, die wij op weg hebben geholpen naar een baan, aangemeld bij Dress For Success voor een kleedsessie (ook wel verwenmoment genoemd). Hoe ziet zo’n verwenmoment eruit? Er is een uur onverdeelde aandacht van stylisten waarbij de kandidaten gratis modeadvies en een gratis outfit krijgen (pak/mantelpak of een outfit die past bij de functie) voor hun sollicitatiegesprek. Als men een baan heeft gevonden via Zuidoost Werkt en de kandidaat is een minima, dan mag de kandidaat een tweede afspraak bij Dress For Success maken voor nog een volledig outfit. Hiermee kan men de eerste periode goed voor de dag komen en is er een zorg minder qua presentatie.

Vanwege de succesvolle samenwerking met Dress For Succes hebben wij 2 kandidaten met een succesverhaal in het zonnetje gezet. Onze kandidaten Sadat Muhammed en Doreen Owusu hebben modeadvies gekregen van niemand minder dan Arno Kantelberg, mode Icoon en Stijlpastoor des Vaderlands. Arno Kantelberg gaf mode advies op maat om zo goed mogelijk voor de dag te komen bij hun eerste sollicitatie gesprek of voor hun eerste werk periode.

De juiste kleding verhoogt je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. Door het aanpassen van je kleding aan het doel en de situatie, verandert ook je mentale attitude, wat van grote invloed is op je persoonlijke effectiviteit. Sta eens stil bij wat je aantrekt. Heb je een moeilijke klus te klaren en voel je je onzeker? Besteed dan ook aandacht aan je presentatie. Ook al weet je misschien niet wat een kledingstuk voor je uitstraling doet, je weet vast wel wat het voor je innerlijk doet.

We kregen ook bezoek van Dirk de Jager, Stadsdeelbestuurder Zuidoost. Dirk de Jager gaf een mooie inspirerende speech hoe we bewoners kunnen helpen richting werk, hoe we ze aan het werk kunnen houden en waar de kansen liggen op de arbeidsmarkt.

Zoek je werk en woon je in Amsterdam Zuidoost:
1. Bel naar 06-18536700
2. WhatsApps naar 06-18536700
3. Stuur een mail naar zuidoostwerkt@amsterdam.nl

Met dank aan: Dirk de Jager, Arno Kantelberg, Ineke van der Poel, Corina Koekenbier – Muller, Clarence Dosoe, Pearl Steffens, @Bert Jansen, Laurens Van Vliet, Henk Markerink, baltus simson en ing. Ahmed Zirar

#Masterplan Zuidoost #Zuidoost Werkt

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment